Føg oss
Snekker­tjenester fra Kollen Bad

Når det kommer til snekkerarbeid, er erfaring og nøyaktighet avgjørende. Hos Kollen Bad har våre snekkere lang og variert erfaring innen snekkerfaget, og de er dedikert til å levere førsteklasses arbeid.

The table with the tools of a carpenter
Innvendig Snekkerarbeid av Høy Kvalitet
Carpenter working

Kollen Bad er eksperter på innvendig snekkerarbeid og håndterer alt fra oppsetting av vegger, tak, montering av kjøkken, trapper, dører, vinduer, til gulvlegging og mye mer. Våre erfarne snekkere har taklet et bredt spekter av oppgaver og leverer alltid presisjon og arbeid av høyeste kvalitet.

Flislegging er vanligvis en del av oppussingsprosjekter, spesielt i forbindelse med baderom og kjøkken, men det kan også inkludere oppussing av ganger og kjelleretasjer

Profesjonelle Snekker­team med Langvarig Samarbeid

God kommunikasjon og samarbeid er nøkkelen til vellykkede prosjekter. Hos Kollen Bad arbeider våre snekkere i faste, samarbeidende team som har utviklet en dyp forståelse for hverandre. I tillegg samarbeider de tett med andre fagpersoner, inkludert elektrikere og rørleggere, for å sikre at alle aspekter av prosjektet utføres med den høyeste standarden for kvalitet og profesjonalitet.

Repair tools on wooden background.
FaQ

Har du spørsmål? - Vi hjelper deg!

Når du velger oss for din baderomsrenovering, kan du forvente en omfattende tjeneste som dekker hvert eneste detalj. Vi begynner med en grundig befaring av ditt nåværende bad, hvor vi sammen diskuterer og utforsker skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine ønsker og behov.

 1. Befaring og Løsningsdiskusjon: Vi utfører en grundig befaring av badet ditt og diskuterer tilpassede løsninger som samsvarer med dine behov.

 2. Beskyttelse av Eksisterende Gulv: Vi tar ekstra forsiktighet med ditt eksisterende gulv ved å beskytte det under hele renoveringsprosessen for å unngå skade.

 3. Demontering og Fjerning: Vi tar ansvar for trygg demontering og fjerning av det gamle baderommet, inkludert gulvet, og håndterer nødvendig pigging.

 4. Optimal Vannforsyning: Ved å installere et moderne rør-i-rør system med fordelerskap sikrer vi en pålitelig og effektiv vannforsyning til ønskede områder.

 5. Korrekt Drenering: Vi fornyer sluket og avløpsrørene for å sikre en problemfri drenering og hindre fuktproblemer.

 6. Plasseffektivt Toalett: Vi monterer vegghengte toalett sisterner som frigjør plass og gir baderommet en stilren atmosfære.

 7. Elektrisk Oppgradering: Med nytt elektrisk anlegg får du optimal belysning, ventilasjon og stikkontakter etter dine ønsker.

 8. Behagelig Gulvvarme: Med varmekabel og termostat oppnår du en komfortabel gulvvarmeopplevelse.

 9. Moderne Belysning: Vi installerer downlights i taket for å skape moderne og stemningsfull belysning.

 10. Effektiv Ventilasjon: En ny elektrisk vifte sikrer frisk luft og god ventilasjon, samtidig som fuktigheten kontrolleres.

 11. Vanntetting og Fuktbeskyttelse: Ved å legge membran på vegg og gulv sikrer vi en solid beskyttelse mot fukt og vannskader.

 12. Solid Konstruksjon: Vi bruker OSB-plater og våtromsplater for å bygge opp solide vegger som tåler baderommets miljø.

 13. Jevnt Gulv: Et nytt støpt gulv gir en jevn overflate som legger grunnlaget for resten av baderomsutformingen.

 14. Elegant Flislegging: Med nøye valgte fliser og profesjonell flislegging skaper vi en stilfull og funksjonell atmosfære.

 15. Profesjonell Finish: Gjennom detaljert nedlekting, listing, sparkling og maling, skaper vi en profesjonell og ferdigstilt look.

 16. Full Montering: Alt fra servanter til dusj og toalett monteres profesjonelt og effektivt for å fullføre ditt drømmebad.

For baderom som er større enn 5 kvadratmeter, gjelder følgende tillegg til prisene:

For baderom på 6 kvadratmeter: Et tillegg på 18.000 kr inkludert mva.
For baderom på 7 kvadratmeter: Et tillegg på 36.000 kr inkludert mva.
For baderom på 8 kvadratmeter: Et tillegg på 54.000 kr inkludert mva.

*Baderom større enn 8 kvadratmeter ta kontakt for pris*

Dette tillegget tar hensyn til større areal og ekstra materialer som kan være nødvendige for å sikre en fullstendig og vellykket renovering. Vårt mål er alltid å levere høy kvalitet og tilfredsstille dine behov, uavhengig av størrelsen på prosjektet.

I tillegg til våre grundige baderomsrenoveringspakker, tilbyr vi ekstra tjenester som kan legges til prosjektet etter behov. Vennligst merk at disse tilleggene er eksklusive mva:

 • Rennesluk: Et tillegg på 8000 kr eksklusive mva.
 • Etablering av Shampo Nisje i Vegg: Dette kan legges til for 3000 kr eksklusive mva.
 • Listefritt på Utvendige Hjørner: Dette inkluderer skråskjæring av flisene og kan legges til for 3000 kr eksklusive mva.
 • Listefritt ved Flislegging av Nisjer: Dette tillegget er tilgjengelig for 3000 kr eksklusive mva.
 • Montering av Dør: Inkluderer karm, utforing og listverk. Dette tillegget har en kostnad på 6000 kr eksklusive mva. Materialer er inkludert, men selve døren er ikke.
 • Lydpakke med Innfelte Høyttalere: Dette tillegget innebærer en lydpakke med 2 stk innfelte høyttalere og kan legges til for 6500 kr eksklusive mva.
 • Innebygget LED-stripe i Nisje: Dette tillegget inkluderer en LED-stripe med dimmer i nisjen og har en kostnad på 3500 kr eksklusive mva.

Disse tilleggene gir deg muligheten til å tilpasse renoveringsprosjektet ditt enda mer, slik at det passer perfekt til dine ønsker og behov. Vi er dedikerte til å levere en skreddersydd baderomsopplevelse som er i tråd med din visjon.