Føg oss
Totalrenovering

Totalrenovering og Oppussing til fast pris

Vi forstår at hvert individ har unike visjoner for sitt baderom. Fra det øyeblikket du deler dine tanker med oss, blir dine drømmer vårt mål.

Rørlegger
Vi tar i bruk vår ekspertise for å skape et baderom som er både visuelt tiltalende og praktisk.
Snekker
Vi tar i bruk vår ekspertise for å skape et baderom som er både visuelt tiltalende og praktisk.
Elektriker
Fra de første tankene til den endelige visjonen, tar vi hånd om hvert trinn med vår ekspertise.
Fast pris
Fra de første tankene til den endelige visjonen, tar vi hånd om hvert trinn med vår ekspertise.
Maler
Oppdag vår kolleksjon som balanserer stil og funksjon, og gir en atmosfære av komfort og eleganse."
Flislegger
Fra de første tankene til den endelige visjonen, tar vi hånd om hvert trinn med vår ekspertise.
Totalrenovering

Når du vurderer totalrenovering av leiligheten eller huset ditt, er Kollen Bad din pålitelige partner med lang erfaring i planlegging, koordinering og gjennomføring av omfattende innvendige oppussingsprosjekter. Vårt mål er å levere alt i henhold til avtalt tid og til fast pris, slik at du kan glede deg til å nyte ditt forvandlede hjem!

VikingBad_miljøbilde_MIE hvit fingergrep_badekar 2022
Fastpristilbud og Avtalt Tid

Trenger du en fullstendig oppussing av din bolig? Hos Kollen Bad tar vi oss av alt innvendig oppussingsarbeid, inkludert rehabilitering av bad og kjøkken, flislegging, snekkerarbeid, malerarbeid, gulvlegging, samt rørlegger- og elektrikerarbeid. Vi tar ansvar for å fornye vegger, gulv og tak, samt modernisere el-anlegg, vann og avløp, inkludert installasjon av skjult elektrisk anlegg.

Vi tilbyr deg god organisering og lang erfaring som gjør at vi kan gi deg fast pris og garantert ferdigstillelsestidspunkt. Med Kollen Bad kan du være trygg på at vi leverer førsteklasses arbeid innenfor avtalt tidsramme og budsjett.

 

Prosjektledelse fra Start til Slutt

Totalrenovering av en bolig er en kompleks og utfordrende oppgave, og effektiv planlegging og koordinering er nøkkelen til suksess. Hos Kollen Bad inkluderer vi prosjektledelse som en integrert del av den faste prisen som tilbys i ditt prosjekttilbud. Dette betyr at du har to dedikerte personer som følger prosjektet fra start til fullføring.

Din prosjektansvarlige er din første kontakt med Kollen Bad. De vil foreta en grundig befaring, utarbeide et tilbud og signere kontrakt med deg. De har ansvaret for prosjektets økonomi og vil holde deg oppdatert om eventuelle tillegg som måtte oppstå underveis.

 

haakon
En Grundig Planleggingsprosess

Kollen Bad har en nøye planlagt og detaljert prosess for gjennomføringen av totalrenoveringsprosjekter. Før vi starter selve prosjektet, gjennomfører vi et planleggingsmøte med deg for å gå gjennom alle prosjektdetaljer i dybden. Gjennom hele prosjektet avholder vi jevnlige byggemøter for å samarbeide om de beste løsningene og identifisere eventuelle utfordringer eller feil.

Dokumentasjon og Kvalitetssikring

Når gamle vegger, tak og gulv fjernes, kan uventede elementer dukke opp. I slike tilfeller kommer vi med forslag til forbedringer og gir muligheten til å omorganisere vann- og avløpssystemer, elektriske installasjoner og plasseringen av stikkontakter og lyskilder.

Ved sluttbefaring går vi gjennom hele prosjektet for å sikre at utførelsen oppfyller høy kvalitetsstandard og rette eventuelle feil eller mangler før vi fullfører prosjektet.

Prosjektlederne sørger for at riktig arbeid blir utført til rett tid og med høy fagmessig kvalitet, samtidig som de sikrer bruk av kvalitetsmaterialer gjennom hele prosjektet.

Verdien av God Oppussing

Mange kaster seg inn i omfattende oppussingsprosjekter uten tilstrekkelig forberedelse, bare for å oppleve utfordringer som manglende håndverkere eller uventede problemer i prosessen.

Lange oppussingsperioder kan være belastende for alle involverte parter. Å investere i profesjonell oppussing med Kollen Bad kan koste litt mer enn å gjøre jobben selv, men det kan lønne seg i det lange løp. En godt dokumentert oppussing med faglig kvalitet kan øke verdien på boligen din. I tillegg slipper du unødvendig stress og bekymringer.

Dokumentasjon og Krav fra Forsikringsselskaper

Ved salg av boligen må du kunne dokumentere at oppussingsarbeidet er utført av kvalifiserte fagfolk. Nye og strengere krav krever at selgere informerer kjøpere om boligens historie. Dette gir kjøpere en forståelse for boligens reelle verdi. Forsikringsselskaper vil også kreve dokumentasjon i tilfelle erstatningskrav.

Hvis du ønsker et uforpliktende tilbud eller en befaring, kan du kontakte oss i dag via kontaktskjemaet nederst på siden. Hos Kollen Bad er vi klare til å hjelpe deg med å realisere ditt oppussingsprosjekt, fra totalrenovering til en ny start i ditt hjem.

FaQ

Har du spørsmål? - Vi hjelper deg!

Når du velger oss for din baderomsrenovering, kan du forvente en omfattende tjeneste som dekker hvert eneste detalj. Vi begynner med en grundig befaring av ditt nåværende bad, hvor vi sammen diskuterer og utforsker skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine ønsker og behov.

 1. Befaring og Løsningsdiskusjon: Vi utfører en grundig befaring av badet ditt og diskuterer tilpassede løsninger som samsvarer med dine behov.

 2. Beskyttelse av Eksisterende Gulv: Vi tar ekstra forsiktighet med ditt eksisterende gulv ved å beskytte det under hele renoveringsprosessen for å unngå skade.

 3. Demontering og Fjerning: Vi tar ansvar for trygg demontering og fjerning av det gamle baderommet, inkludert gulvet, og håndterer nødvendig pigging.

 4. Optimal Vannforsyning: Ved å installere et moderne rør-i-rør system med fordelerskap sikrer vi en pålitelig og effektiv vannforsyning til ønskede områder.

 5. Korrekt Drenering: Vi fornyer sluket og avløpsrørene for å sikre en problemfri drenering og hindre fuktproblemer.

 6. Plasseffektivt Toalett: Vi monterer vegghengte toalett sisterner som frigjør plass og gir baderommet en stilren atmosfære.

 7. Elektrisk Oppgradering: Med nytt elektrisk anlegg får du optimal belysning, ventilasjon og stikkontakter etter dine ønsker.

 8. Behagelig Gulvvarme: Med varmekabel og termostat oppnår du en komfortabel gulvvarmeopplevelse.

 9. Moderne Belysning: Vi installerer downlights i taket for å skape moderne og stemningsfull belysning.

 10. Effektiv Ventilasjon: En ny elektrisk vifte sikrer frisk luft og god ventilasjon, samtidig som fuktigheten kontrolleres.

 11. Vanntetting og Fuktbeskyttelse: Ved å legge membran på vegg og gulv sikrer vi en solid beskyttelse mot fukt og vannskader.

 12. Solid Konstruksjon: Vi bruker OSB-plater og våtromsplater for å bygge opp solide vegger som tåler baderommets miljø.

 13. Jevnt Gulv: Et nytt støpt gulv gir en jevn overflate som legger grunnlaget for resten av baderomsutformingen.

 14. Elegant Flislegging: Med nøye valgte fliser og profesjonell flislegging skaper vi en stilfull og funksjonell atmosfære.

 15. Profesjonell Finish: Gjennom detaljert nedlekting, listing, sparkling og maling, skaper vi en profesjonell og ferdigstilt look.

 16. Full Montering: Alt fra servanter til dusj og toalett monteres profesjonelt og effektivt for å fullføre ditt drømmebad.

For baderom som er større enn 5 kvadratmeter, gjelder følgende tillegg til prisene:

For baderom på 6 kvadratmeter: Et tillegg på 18.000 kr inkludert mva.
For baderom på 7 kvadratmeter: Et tillegg på 36.000 kr inkludert mva.
For baderom på 8 kvadratmeter: Et tillegg på 54.000 kr inkludert mva.

*Baderom større enn 8 kvadratmeter ta kontakt for pris*

Dette tillegget tar hensyn til større areal og ekstra materialer som kan være nødvendige for å sikre en fullstendig og vellykket renovering. Vårt mål er alltid å levere høy kvalitet og tilfredsstille dine behov, uavhengig av størrelsen på prosjektet.

I tillegg til våre grundige baderomsrenoveringspakker, tilbyr vi ekstra tjenester som kan legges til prosjektet etter behov. Vennligst merk at disse tilleggene er eksklusive mva:

 • Rennesluk: Et tillegg på 8000 kr eksklusive mva.
 • Etablering av Shampo Nisje i Vegg: Dette kan legges til for 3000 kr eksklusive mva.
 • Listefritt på Utvendige Hjørner: Dette inkluderer skråskjæring av flisene og kan legges til for 3000 kr eksklusive mva.
 • Listefritt ved Flislegging av Nisjer: Dette tillegget er tilgjengelig for 3000 kr eksklusive mva.
 • Montering av Dør: Inkluderer karm, utforing og listverk. Dette tillegget har en kostnad på 6000 kr eksklusive mva. Materialer er inkludert, men selve døren er ikke.
 • Lydpakke med Innfelte Høyttalere: Dette tillegget innebærer en lydpakke med 2 stk innfelte høyttalere og kan legges til for 6500 kr eksklusive mva.
 • Innebygget LED-stripe i Nisje: Dette tillegget inkluderer en LED-stripe med dimmer i nisjen og har en kostnad på 3500 kr eksklusive mva.

Disse tilleggene gir deg muligheten til å tilpasse renoveringsprosjektet ditt enda mer, slik at det passer perfekt til dine ønsker og behov. Vi er dedikerte til å levere en skreddersydd baderomsopplevelse som er i tråd med din visjon.